Hvorfor Fanø

hvorfor Fanø

Det vækker harme og undren, at en kriminel selvbestaltet sigøjnerboss kan blive i landet, mens en velintegreret familie på Fanø trues på. Når du kommer til Fanø vil du hurtigt se kaniner vrimle omkring og på bestemte årstider er der virkeligt mange i området omkring Havstien. Der er udfolder sig et smukt naturscenarie på Fanø, og man må absolut huske at nyde udsigten Men hvorfor ikke nyde det sammen med lidt.

Hvorfor Fanø - tilbage

Derfor holder de vilde kaniner sig ofte tæt på kolonien, så de kan smutte ned i deres gange, hvis der skulle dukke en fjende op. Mange af Fanøs bunkere er mere eller mindre begravet i klitterne, men det er muligt at komme ind i mange af dem. De købte gamle skibe af hollænderne, sejlede deres fisk til Hamborg, hvor de købte tømmer, jern, tjære, hamp, tøj, hør og andre nyttige varer. hvorfor Fanø

Videos

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - Fanø, opsætning af Camp-let Der er udfolder sig et smukt naturscenarie på Fanø, og man må absolut huske at nyde udsigten Men hvorfor ikke nyde det sammen med lidt. Det vækker harme og undren, at en kriminel selvbestaltet sigøjnerboss kan blive i landet, mens en velintegreret familie på Fanø trues på. Hvorfor betaler Fanø Kommune ikke for jagtlejen for jagtforeningens medlemmer? Eller hvorfor er det ikke kommunen, der stiller ridehal til.

0 thoughts on “Hvorfor Fanø

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *